+47 55 20 71 90
English

 

KTV Group

KTV Group ble stiftet i Norge i 1992 av gründer Kennet Nilsen. Selskapet har bygget solid kompetanse innen vedlikehold til olje, gass og eiendomssektorene. KTV Group er i dag tilstede i flere verdensdeler, og vi kan tilby verdensomspennede tjenester.

KTV Group tilbyr vedlikeholdskontrakter som strekker seg over 20 år. Hemmeligheten i at selskapet klarer å tegne 20 års vedlikeholdsavtaler, ligger i kvalitetssystemet BlueTag. Systemet er utviklet sammen med KTV Group siden 2009 og ligger et kvantesprang foran alle andre.

Dokumentasjonen som bygges opp i sanntid i slike avtaler, er en verdi kunde får med uten kostnad. Alt er tilgjengelig via internett. Dette fører til at kunder sparer mye tid på administrasjon.

FoU-avdeling har allerede skapt mye innen roboteknologi, droner, selfcleaner og ikke minst markedstilpassede produkter og tjenester. Denne prosessen i selskapet vil aldri stoppe, og KTV Group har evnen til å tenke det andre ikke tør.

We have a dream:

KTV Group skal være den som introduserer vedlikeholdsavtaler for verden, hvor alle serviceyrker tar i bruk de samme prinsippene. Dette vil føre til en total endring i samfunnet, og gir trygghet til samfunnssystemene. Tross alt, alle vet at bygninger, eiendom, skip, rigger og konstruksjoner, ja selv mennesker trenger jevnlig vedlikehold over tid!

KTV Groups slagord og kjerneverdier

Vårt slagord er ’Quality on time’. Ordene i slagordet viser til kjerneverdiene i KTV Group AS.
På norsk og satt sammen til en setning blir dette kvalitet til avtalt tid. KTV Group skal alltid levere kvalitet til avtalt tid.

Ærlighet og synlighet

KTV Group fokuserer på ærlighet og synlighet i alt vi gjør. Vårt mål er å ha langsiktige kunder, med relasjoner som strekker seg over mange tiår. Dette viser våre langsiktige avtaler, med et av verdens beste dokumentasjonssystem BlueTag i bunn. Alt er åpent og ærlig, for det er slik vi ønsker kundene skal bli kjent med oss. Vi ønsker å oppnå fortjent tillit.

Våre produkter og tjenester er utviklet for også å gjøre en forbedring på det ytre miljøet. Vi vil skape trygghet for kunde, leverandør og ansatte.

Vi jobber hele tiden med videreutdanning og kompetanseheving av vårt personell, og har stort fokus på Yes- mentalitet.

  • Se musikk- og motivasjonsvideort under.

 

 

 

Kontakt KTV Group!