Cleaning Drone klar for salg

Etter 5 års med utvikling er vi endelig klar med en drone som er bygget for å kunne vaske fasader og vinduer. Utviklingsprosjektet har vært støttet av Innovasjon Norge, og flere internasjonale aktører har fulgt nøye med på utviklingen.

Dronen skal selges i Norge og i utlandet, og den vil bli solgt fra nettsiden www.cleaningdrone.com . Stor interesse fra eiendomsforvaltere og rengjøringsbedrifter i inn- og utland, viser at det er et stort marked som ønsker å ta i bruk denne typen droner og benytte seg av slik teknologi.

Cleaning Drone fra KTV Group jobber betydelig mer effektivt enn tradisjonelle metoder, og denne teknologien vil raskt overta markedet på fasadevask og vindusvask.

Det ligger flere tusen arbeidstimer bak dette prosjektet, og utviklingskostnadene er til nå på flere mange millioner kroner.

I tillegg til salg av dronen, jobber vi også med å sette opp en nettside hvor kunder kan finne lokale leverandører som tilbyr fasadevask med droner. Dette vil også bli en tjeneste som strekker seg alle steder i verden hvor dronen blir solgt.

Året 2021

Vi legger nå året 2021 bak oss. Vi kan se tilbake på et år hvor vi har økt portoføljen på

Les mer »