+47 55 20 71 90
English

Daglig renhold og matteutleie

KTV Group har utviklet helt spesielle vedlikeholdsavtaler for daglig renhold og matteutleie. Resultatet er opp i kvalitet og ned i pris.

Daglig renhold har de siste årene vært presset på pris, noe som i stor grad har gått ut over kvaliteten som blir levert. Dette var vårt utgangspunkt for å skape tjenester som løste disse utfordringene.

Vedlikeholdsavtaler

KTV Group har vedlikeholdsavtaler på ca 500 000 m2, på alle typer bygg i dag. Vår avtale på daglig renhold og matteutleie gir høyere kvalitet til en lavere pris.

Vi benytter robotteknologi der dette er mulig, som for eksempel på offentlige skoler. Vi har fokus på å fjerne støv før vasking, noe det slurves mye med i dag.

På mange måter kan man si at vi vasker som du selv ville gjort i din egen bolig, bare på en smartere måte og ved bruk av teknologi.

Matteutleie og høy kvalitet på leverte tjenester

Vi leverer også matter med fargelogo etter kundens valg. De fleste kundene definerer renholdet i detaljer ved bestilling. Vi er mer opptatt av at det alltid skal være rent og pent, og tar derfor flekker på vegger og dører daglig, fremfor større «hovedvasker». På den måte fremstår renholdet bedre, og med høyere kvalitet, uten det går ut over pris.

Vi benytter NS-INSTA 800 som standard, og standarden er godt ivaretatt med våre kvalitetssystemer innen ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001.

– Skikkelig utført og detaljert renhold

– Matte med fargelogo (illustrasjon)

Rapportering

Som kunde vil man kunne følge alt arbeidet via web der bilder, rapporter, sjekklister mm., legges inn for hvert dag arbeid utføres.

Kontakt KTV Group!