Oppstart fasadevask SelfCleaner

SelfCleaner er en vaskemetode som benyttes for å unngå høytrykksspyling under vasking. Bruk av høytrykk kan fort bli en hard påkjenning for fasader.

SelfCleaner skummes på overflatene med lavtrykk. Stoffet påføres overflatene enten ved bruk av lange teleskopstenger, eller ved spesiallaget drone. Etter noen uker blir fasadene rene, og stoffet har full virkning etter 3 måneder.

Under påføringen blir vinduene hvite av skum, men dette forsvinner helt vekk i løpet av kort tid (ca. 10 minutter). Skulle noe tørke inn ved for eksempel sol, forsvinner dette ved første regn eller ved tilførsel av vann.

Denne rengjøringsmetoden er mer miljøvennlig og langt mer skånsom for fasadene enn ved høytrykkspyling. Det går også mye raskere enn ved tradisjonell høytrykksspyling, og gir dermed mindre støy for beboere.

SelfCleaner er ikke skadelig for bygningsmassen eller for personer som eventuelt oppholder seg i området, under påføring.

For at arbeidet skal kunne utføres, er vi avhengig av temperatur over 0 grader og lite regn. Været kan derfor spille en rolle med tanke på forskyvninger i tidspunkt vi starter.

Man trenger ikke rydde vekk på terrasser når vi påfører SelfCleaner. Tåler det dere har stående ute på terrassen regn, så tåler det Selfcleaner også.

Cleaning Drone
På bygg høyere enn 4 etasjer bruker vi KTV Group Cleaning Drone. Mer info om denne på www.cleaningdrone.com

Det er svært viktig at ingen benytter terrassene under vask, spesielt når dronen brukes. arbeidsområdet under dronen sperres av for å bevare sikkerheten under arbeid. Dette kan medføre at innganger blir utilgjengelig/stengt i korte perioder.

Link til datablad SelfCleaner finner du her

 
Lurer du på noe?

Har du spørsmål kan du kontakte Kennet Nilsen på mobil 98 26 70 60, eller på e-post kn@ktvgroup.no

____

KTV Group AS

Hanøytangen 111
5310 Hauglandshella
(+47) 55 20 71 90

24-timer vakt: (+47) 48 000 777

post@ktvgroup.no