Ledig stilling som prosjektleder overflatebehandling

KTV Group har avdelinger 5 steder i Norge. Vi søker en prosjektleder i Bergen som skal bidra med teknisk kompetanse innen overflatebehandling i forkant av kontrakt/ tilbud samt kvalitetskontroll på gjennomføring. Prosjektlederen vil også bli en støttefunksjon til selskapets andre avdelinger i Norge. Noe reisevirksomhet må derfor påregnes.

Søker bør ha minimum 5 år praktisk erfaring og kunnskap innen overflatebehandling, spesielt fra overflatebehandling av stål, alle prosesser som forbehandling av overflatebehandling, og kjennskap til forskjellige malingssystemer. Det er en fordel men ikke et krav med erfaring med Polyurea.

Søker må være innstilt på  å jobbe i CRM-systemer og ha forståelse for tekniske krav til dokumentasjon. Kort fortalt er jobben 50% praktisk arbeid med gjennomføring av prosjekt og 50% administrasjon. Som prosjektleder vil man få ansvar for personell og utstyr,  og bør inneha noen viktige egenskaper som håndtering av personell, god orden og strukturer og at man er god på logistikk.

KTV Group er en servicepartner innen offshore, industri og eiendom. Siden 1992 har vi levert tjenester innen flere fagfelt og hovedtjenestene er langsiktige vedlikeholdsavtaler innen eiendom, industriell rengjøring på land og offshore, overflatebehandling og tankvask.

KTV Group er spesialister på eiendomsvedlikehold. Vi er det eneste selskapet i Norge som tilbyr langsiktige vedlikeholdsavtaler med opp til 20 års varighet, og disse unike vedlikeholdsavtalene er skreddersydd for borettslag, sameier, næringsparker og eiendomsforvaltere.

KTV Group er sterk på FoU og står blant annet bak utviklingen av KTV Working Drone, den unike dronen som benyttes til å vaske vinduer og fasader.

I 2022 ble dronen offisielt lansert under navnet KTV Working Drone, og i dag er KTV Working Drone etablert over nesten hele verden og partnernettverket vokser raskt.

KTV Group. Bilde

Søknadsskjema

Vi gjør det litt enklere. I stedet for en lang søknadsprosess med papirer og all mulig dokumentasjon, starter vi prosessen enkelt, kort og raskt.

Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg, helt uforpliktende.