+47 55 20 71 90
English

 

KTV Group hjelper i dag mange av Bergen og omengs rørleggerbedrifter med å løse deres kunders problemer med frosne rør.

Vi har syv mobile enheter spesiallaget for tining og vårt personell står klar til hjelpe 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vi har medbrakt vann, og bruker krypedyser med varmt vann for tining. Dette er den mest effektive metoden for tining av is. De siste årene har vi tint flere hundre vann og kloakkledninger i hele Hordaland, og vi er i full gang i år også.

I tillegg til tining av vann og kloakkledninger utfører vi også tining av is og snø på takrenneavløp, fortau og for eksempel forberedelse til støping. Vi har også vakuumsugebiler tilgjengelig om behovet skulle oppstå.

Vårt personell har lang erfaring og løser rask og effektivt dine problemer. Vår statistikk tilsier at vi klarer å tine opp 9 av 10 rør/ledninger. Vi bruker høytrykk i kombinasjon med krypedyser og varmt vann. Dette er den mest effektive metoden for tining. Det varme vannet i kombinasjon med krypedysen gjør at vi tiner flere meter på få minutter når vi først kommer i isen.

Det eneste forbeholdet vi tar er at det finnes en mulighet for å gå inn i slangen, røret eller ledningen. Bend på 90 grader eller knekker kan begrense hvor langt vi kommer inn fra tinested. På rette strekk klarer vi å komme inn ca 50meter.

Kontakt oss gjerne på vår vakttelefon 48 000 777 om dere ønsker hjelp. Sørg for at også dine kunder får raskest mulig hjelp.

Kontakt KTV Group!