+47 55 20 71 90
English

KTV Group har i snart 30 år vært en forutsigbar vedlikeholdsleverandør til borettslag, sameier, næringsparker og eiendomsforvaltere.

KTV Group er eneste virksomhet i Norge som tilbyr langsiktige avtaler med varighet på 20 år.

I avtaleperioden tar KTV Group ansvaret for vedlikeholdet slik at eiendommene alltid fremstår som som vedlikeholdt.

520000

KTV Group betjener vedlikeholdsavtaler på over 520 000 kvadratmeter byggningsmasse

Kvalitets- og dokumentasjonsstyring via forretningssystemet BlueTag

I denne type totalavtaler overtar vi i praksis mye av ansvaret som ligger på styret og administrasjon, slik at styret kan ha mer fokus på aktivitet som forbedrer bomiljø, og fremtidsplaner for borettslaget.

Man kommer aldri på etterskudd med vedlikehold da KTV Group sørger for å holde byggene vedlikeholdt hver uke med vaktmestertjenester, årlig vask av fasadene og ikke minst sørger for at overflatebehandling er ivaretatt. Dokumentasjonssystemet BlueTag benyttes til FDV-dokumentasjon og historikk på utført arbeid. Det vil ikke være en dag det arbeides på eiendommen uten at rapport, bilder/video vil være tilgjengelig for kunde i sanntid på nett.

BlueTag er utviklet av KTV Group. Totalt 500 000 timer med programmering ligger bak prosjektet, og det har allerede vunnet internasjonale priser for design og enkelhet.
Systemet er det mest komplette på markedet i dag tilrettelagt for små og mellomstore bedrifter /offentlig og borettslag sameier.

Ny teknologi

KTV Group har alltid lagt langt fremme når det kommer til utvikling av nye metoder og ny teknologi. For fasader kan vi nå årlig holde fasader ren uten bruk av høytrykk. Dette ved hjelp av KTV Group Self Cleaner.

Dette er helt unik og sparer kundene for penger, men ikke minst for unødig slitasje på fasader fra bruk av høytrykksspyling.

Vi har også en spesialdrone under utvikling. Dette er en drone som kan benyttes til påføring av Self Cleaner. Dette vil gjøre at vi slipper å bruke lift, stillas eller fasdadeklatrere på byggveggene.

Dette er raskt, enkelt og igjen til fordel for våre kunder.

Vi har utviklet egne nanoprodukter som er testet ut over lang tid med en så stor effekt at det nesten er for godt til å være sant.

Det er på grunn av de langsiktige vedlikeholdsavtalene dette er mulig.

Se alle våre FOU-prosjekter her

Historien bak

KTV Group ble stiftet av gründer Kennet Nilsen i 1992. Ved oppstart var det kun han og en høytrykkspyler, og de første oppdragene var rengjøring av fasader og bygninger.

Men gründeren la fort merke til èn ting. Etter byggene ble vasket ren gikk det bare 2 år før de igjen startet å forfalle og se mindre bra ut. Samtidig forstod han at ikke at eierne hadde råd til å få utført vasking hvert år.

Kennet er gründer og ser utfordringer i det meste. Han er det man på godt norsk kaller seriegründer, og han har opp gjennom tidene startet/vært medstarter av 8 selskaper innen alt fra vedlikehold til helse.

Utgangspunktet er alltid; Hvordan ønsker vi det egentlig skal være? Og når det kommer til eiendom og bygg var og er svaret: Alltid rent, pent og vedlikeholdt.

Løsningen for å klare dette ble klar i 2001. Utfordringen lå i å få kunder med på tanken om langsiktige avtaler. Så, først i 2009 kom den første avtalen og fra da skulle alt gå mye lettere.

Etter og ha fått mange avtaler på fasadevask og maling/overflatebehandling, utvidet vi i 2014 avtalene til også å innbefatte vaktmestertjenester, grøntareal,  daglig renhold med mer.

Dette har vært en stor suksess og KTV Group har nå over 520 000 m2 eiendom i slike vedlikeholdsavtaler! I totalavtalen er vi hos våre kunder hver uke, og kan på et enda tidligere tidspunkt se og utbedre små oppgaver.

De svært gledelige tilbakemeldingene fra våre kunder er at det aldri før har sett så bra ut. Samtidig kan de også følge direkte med på arbeidet som blir utført via BlueTag-systemet. Der ser de jobbrapporter og bilder fra tidligere utførte oppgaver og hva som er planlagt.

Vi liker å si at vi leverer den gode gamle vaktmestertjenesten. Tjenesten der ansvarlig vaktmester alltid skal sørge for at byggene er rene, pene og vedlikeholdt.

Resultatet for kundene som har en vedlikeholdsavtale er blant annet en verdiøkning på 5-20%, bedre bomiljø og betydelig mindre arbeid for styret.

KTV Group har langsiktige vedlikeholdsavtaler i Bergen, Oslo og Stavanger. Våre systemer opererer etter ISO-standardene 9001, 18001 og 14001.

Kontakt oss for tilbud, eller du kan ringe direkte til Kennet Nilsen på hans mobil: 98 26 70 60

Klikk her for kundereferansebrev

Klikk her for vår referansliste

Send melding direkte til Kennet

Navn på borettslag/sameie/firma/annet (obligatorisk)

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Melding

Referanser

Under finner du informasjon om utvalgte referansekunder på 20-års vedlikeholdsavtaler.

Referansekunde 20-års vedlikeholdsavtale

Løvåsen Borettslag, Bergen

Løvåsen Borettslag i Fyllingsdalen utenfor Bergen, er et av de større borettslagene i Bergen. De fem eldre blokkene trengte en utvendig overhaling, samtidig som borettslaget ønsket en modernisering. KTV Group fikk oppdraget, og tegnet samtidig en 20 års vedlikeholdsavtale med borettslaget.

Ser man på før- og etterbilder, ser man de store endringene borettslaget har gjennomgått. Borettslaget fremstår i dag friskere og langt mer moderne enn før oppussingen. Beboerne og styret er strålende fornøyd og gir oss de beste anbefalinger for jobben som er utført.

Se referansebrev fra Styreleder i Løvåsen her

(Se video i vinduet under)

Referansekunde 20-års vedlikeholdsavtale

Kyrresborg Borettslag, Bergen

Kyrresborg Borettslag i Sandviken har en 20 års vedlikeholdsavtale med KTV Group. Avtalen involverer også inspeksjon og rengjøring av ventilasjonsanlegg.

Vedlikeholdsavtalen innebærer at KTV Group har ansvaret for vedlikehold av fasader og vinduer de neste 20-årene, samt sørge for god kvalitet i ventilasjonsanlegget.

Kyrresborg Borettslag er et forholdsvis nytt (bygget i 2005/2006) og moderne borettslag som består av 82 leiligheter fordelt på to bygg på sju etasjer.

Kyrresborg Borettslag bør berømmes for å ta både fasadevedlikehold og ventilasjon på alvor.

Referansekunde 20-års vedlikeholdsavtale

Fløentoppen Borettslag

Fløentoppen borettslag har en 20 års avtale på overflatebehandling, fasadevask, vaktmestertjenester, grøntareal , daglig renhold og vintervedlikehold.

Første år av avtalen ble alle fasader og uteområder vasket ned. Deretter ble de fasader hvor det var behov, overflatebehandlet.

Uteplassen og betongkanter på terrasser ble behandlet med nanocoating.

Vaktmester/renholder besøker stedet hver uke og utfører vedlikehold.

Referansekunde 20-års vedlikeholdsavtale

Sameiet Sjøfronten, Os

Sameiet Sjøfronten på Os utenfor Bergen, tegnet en 20 års vedlikeholdsavtale på 4 blokker med til sammen 86 leiligheter. Sjøfronten er et nytt og virkelig flott sameie, og området er meget attraktivt.

Les referansebrev fra Styreleder i Sjøfronten her

KTV Group har ansvaret for vedlikehold på utvendige fasader, grøntareal, daglig renhold, vintervedlikehold og vaktmestertjenester.

Sameiet er svært fornøyd med forutsigbarhet og trygghet med tanke på kostnader over de neste 20 årene. Vedlikeholdsavtalen varer frem til år 2036.

I tillegg benytter KTV Group seg av sanntidsdokumentasjonssystemet BlueTag, og her kan kundene følge alt arbeidet som skal utføres, via en egen nettside. Denne typen dokumentasjon er unik og svært viktig, og ikke minst en trygghet for begge parter.

Referansekunde 20-års vedlikeholdsavtale

Yara, Porsgrunn

Yara i Porsgrunn utfordret oss når de skulle ha malt 2 store logoer på norges høyeste prilletårn, det 106 meter høye landemerke i Porsgrunn.

Profesjonelle tilkomstteknikere (klatrere) fra KTV Group, ble benyttet til først vasking av området, deretter montering av sjablonger og til slutt maling av logoene.

Det er gjerne unødvendig å si at det er utfordrende å både høytrykkspyle og male i slike høyder, men med spesialutdannet personell løste vi oppgaven effektivt og uten uhell.

Resultatet ble strålende, og kunden ble såpass fornøyd at det ble tegnet en 20 års vedlikeholdsavtale med KTV Group.

NRK lagde en reportasje om det spesielle oppdraget som kan ses her (ekstern lenke)

Telemarksavisen Varden skrev en artikkel om oppdraget som kan ses her (ekstern lenke).

Referansekunde 20-års vedlikeholdsavtale

Løvåshagen Borettslag, Bergen

Nå slipper styret å ta stilling til vedlikehold av utvendige fasader, og vi slipper uforutsette millionregninger, konkluderer styreleder Paal Andre Teistedal Myklebust i Løvåshagen borettslag.

Styret i borettslaget signerte en 20-årig vedlikeholdsavtale med KTV Group.

Borettslaget stod ferdig i 2008/2009 og har fått mye oppmerksomhet, både lokalt og nasjonalt, for den arkitektoniske utformingen og energibesparende tiltak.

Men selv de flotteste borettslag blir offer for vær og vind, og etterhvert forfall. Dette skal KTV Group ta seg av.

Boretttslaget består av 80 leiligheter fordelt på fire hus.

Referansekunde 20-års vedlikeholdsavtale

Sameiet Paradis

Sameiet Paradis tegnet 20-års vedlikeholdsavtale på utvendige fasader, takrenner og nedløp. Avtalen gjelder både vasking og overflatebehandling gjennom avtaleperioden.

Avtalen gir kunden forutsigbarhet i forhold til kostnader og ingen administrasjon i forbindelse med gjennomføring og oppfølgning i avtaleperioden.

Gjennom avtaleperioden skal vi holde byggets fasader ren og vedlikeholdt med overflatebehandling. Tilstandsrapport utarbeides også årlig.

Referansekunde 20-års vedlikeholdsavtale

Bjerkelien Borettslag, Bergen

Bjerkelien Borettslag i Åsane utenfor Bergen, ønsket hjelp av en trygg samarbeidspartner til sine vedlikeholdsbehov.
KTV Group fikk oppdraget, og tegnet samtidig en 20 års vedlikeholdsavtale med borettslaget.

Avtalen gjelder vedlikehold av utvendige fasader, med vasking og maling. KTV Group skal også skifte noe av kledningen i borettslaget, i tillegg til å utføre maling og vasking av alle fasadene.

Referansekunde 20-års vedlikeholdsavtale

Boligsameiet Rieber Mohns vei 9, Bergen

Boligsamaiet Rieber Mohns Vei 8, startet først som en kunde på fasadevask, men ønsket senere å tegne en 20 års vedlikeholdsavtale. Dette finner vi svært gledelig.

Det er nå KTV Group sin oppgave og ansvar å vedlikeholde utvendige fasader de neste 20 årene.

Som for de fleste av våre langsiktige kunder, er bakgrunnen for at sameiet valgte å gå for en slik vedlikeholdsavtale på overflatebehandling, er at avtalen gir trygghet og forutsigbarhet når det kommer til kostnader.

Referansekunde 20-års vedlikeholdsavtale

HSC Eiendom AS, Askøy

HSC Eiendom AS på Askøy utenfor Bergen, ønsket å inngå en langsiktig vedlikeholdsavtale, og KTV Group ble valgt.

Det ble tegnet en 20 års vedlikeholdsavtale, som omfatter hele området til HSC Eiendom på Hanøytangen, inkludert totalansvaret for fasader, tak, plenklipping/grøntareal, ventilasjon og brøyting vinterstid.

Disse langsiktige totalavtalene på vedlikehold er svært gunstige for eierne, da kostnadene fordeles over hele avtaleperioden på 20 år. Forutsigbarhet ovenfor kostnadene til vedlikehold de neste årene, gir en trygghet eierne setter stor pris på.

Et utvalg av våre kunder


  • yit

  • Yara

  • skanska

  • bergenkommune

  • jm

  • obas

  • helsevest

  • amfi

  • frydenbo


Et utvalg av våre referanser

Løvåsen Borettslag
Toppe Borettslag
Frydenbø Eiendom
Sameie Rieber Mohn vei
Jægers Brygge
Sameie Sandviksveien
Sameiet Nordnesbakken
Åsedalen Borettslag
Boligsameiet Røysvegen
Kyrresborg borettslag
Christineborg Borettslag
Sameiet Wolfsgate 12
Ulsmåg Borettslag
Rosenkilde Borettslag
Skjold Borettslag
Åstvedtvågen Borettslag
Varden Terrasse
Sameiet Sælen Terrasse
Strimmelen Borettslag
Sameiet Sandviken Brygge
Øvre Våkleivåsen Borettslag
Natlandsveien Borettslag
Sandviksboder 1
Cabot Corp – Tankfarm CCB Ågotnes
Kalfarparken
Lerkerinden Sameie
Nyegården Borettslag
Soria Moria Terrasse
Boligsameie Riber Mohnsvei
Løvåshagen Borettslag

 

Skanska Norge AS
OBAS Vest AS
JM Norge
BEFAS
Frydenbø Eiendom 1 AS
Amfi Drift AS
DNS – Den Nationale Scene
Bergens Tidende
Clarion Hotel Flesland
Havnekontoret
Bergen Fengsel
YIT
Bybanen
Fløybanen
Biltema
Vestlund borettslag
Lyderhorn Borettslag
Bohus Nordås
Sartor Senter
Sameiet Sandviksveien 94
IKEA (Elementrengjøring nye bygget Åsane)
Lerøy Vest
Statsarkivet
Bergen Arkitektskole
Åsegården

 

Bergen Kommune
Hordaland Fylkeskommune
Yara Norge
Helse Vest – HS
UIB – Universitetet i Bergen
Compower Eiendom
Stiftelsen Bymuseet i Bergen
Aberdeen Eiendomsfond Norge AS
Hartveit Eiendom
Kokstadveien Næringseiendom AS
Spectrum – Amundsen Eiendom
Norscrap West
Strandgaten 198
Sandviken Brygge
Jægers Brygge Breiviken
Amalie Skramsvei borettslag
Austevoll Kraftlag
Rema 1000 Askøy
Kjøttbasaren
Rick`s bygget
Fantoft Studentby

Kontakt KTV Group!