Få tilbud på dronerengjøring nå!

Send oss en uforpliktende prisforespørsel på fasade eller vinduvask med drone nå.

Få tilbud på dronerengjøring nå!

Send oss en uforpliktende prisforespørsel på fasade eller vinduvask med drone nå.

Dronetjenester

Rengjøring av vinduer og fasader på høye bygg

Vindusvask

Kommersiell vindusvask på høye bygg kan være svært tidkrevende. KTV Working Drone har utviklet en ny og mer effektiv og tryggere metode å tilby høyhusvask på, som også anses som raskere og dermed reduseres kostnadene.

Fasadevask

Mange fleretasjesbygg skaper utfordringer og blir ofte krevende for profesjonelle renholdere som må følge strenge sikkerhetsprotokoller. Dette gjør slike tjenester komplekse. Fasader kommer i alle mulige forskjellige materialer f.eks. glass, stein, kobber, kompositt aluminiumsplater, rustfritt stål med mer, hvor alle overflatene krever forskjellige metoder og krav for å få dem rengjort.

KTV Group vasker årlig over

500000 m2

Vi gir kundene våre unik service, effektivitet og dokumentasjon

Fordeler ved bruk av KTV Working Drone

Fasade og vindusrengjøring med drone

Siste utvikling innen rengjøring av vinduer og fasader på høyhus

Frem til nå har rengjøring av vinduer og fasader på høye bygg kun blitt utført av profesjonelle renholdsfirma som har spesialisert seg på tilkomstteknikk, jobber med lifter eller for litt mindre bygg bruker man kostbare stillas eller annet spesial løfteutstyr.

KTV Working Drone er en drone som kan utføre fasadevask og vindusvask på høye bygninger. Den ble utviklet av KTV Group og bruker en berøringsfri metode som kombinerer spesialfiltrert vann, varme og trykk for å rengjøre uten kjemikalier eller mekanisk kontakt. Dronen kan også legge på SelfCleaner, et spesialmiddel for fasadevask som KTV Group har utviklet og benyttet siden 2015.

Siste nyheter

Dronen kan jobbe i høyder opp til

0 meter +

Få tilbud på vindus- eller fasadevask med drone nå!

Er du interessert i å få vasket bygningens fasader eller vinduer med drone, men lurer på priser eller annet rundt dette?

Send oss en uforpliktende prisforespørsel.

Om du ikke ønsker å fylle ut skjemaet, kan du også sende oss e-post på post@ktvgroup.no

Rengjøring av solcellepanel

Vår metode skader ikke paneloverflaten

Vår metode utviklet for vindusvask, er perfekt for rengjøring av solcellepaneler. Denne metoden vil ikke skade overflaten.

En annen stor fordel er at overflatene vil holde seg rene lenger enn ved tradisjonell rengjøring og det er ingen risiko for striper.

Setter standarden for arbeidsdroner

Ideen om KTV Working Drone stammer fra KTV Group som ble grunnlagt i 1992 av Kennet Nilsen. KTV Group har mer enn 30 års erfaring med fasade- og vindusvask og er eksperter på sitt felt.

Man ønsket å finne en innovativ og effektiv måte å rengjøre fasader og vinduer på. Dette var tilbake i 2015. Det var nødvendig med mange modifiseringer for å få dronen til å fungere skikkelig til rengjøring, også kommersielt. Lang historie kort, resultatet en unik drone med skreddersydd og unikt tilpasset monteringsutstyr med spesialdesignet rengjøringsutstyr. Det er også utviklet en patentsøkt sikkerhetsløsning for å hindre at dronen faller ned under drift.

Dronen har blitt omfattende testet og kommersialisert for bruk med vindus- og fasaderengjøring og har vært brukt operativt siden 2020 av KTV Group i Norge.