Året 2021

Vi legger nå året 2021 bak oss. Vi kan se tilbake på et år hvor vi har økt portoføljen på langsiktige vedlikeholdsavtaler betydelig. En rekke prosjekter innen fasadevask og overflatebehandling er utført, og spesielt har vi utvidet vår kompetanse på brovedlikehold. Vi har flere spennende prosjekter på gang i 2022.

Utvikling har alltid vært sentralt i KTV Group, og etter 2 år med utprøving kom endelig KTV Group Cleaning Drone for salg til kunder 17. desember. Interessen er svært høy, og i skrivende stund er det levert ut over 8 millioner i tilbud på droner i inn- og utland.

Videre jobbes det med utvikling av neste drone som skal utføre sprøytemaling. Prosjektet følges blant annet av en offentlig instans som ser for seg bruke denne til flere hundre lokasjoner i Norge.

Prosjektet Styrobuild, hvor vi utvikler en helt ny byggemetode, nærmer seg realisering. Første testbolig vil bli klar tidlig 2022, og vi jobber tett sammen med Sintef for godkjenning opp mot TEK17.

Bare i 2021 er det investert nærmere 10 millioner i utvikling. Til tross for dette legger vi bak oss et godt år resultatmessig, noe som sikrer fremtidig vekst og utvikling.

Vi avslutter året med et kjempesmell. Vi har kjøpt inn den største nyttårsraketten som er skutt opp i Norge. Raketten er på hele 16 tommer og inneholder 22 kilo krutt. Raketten skytes opp fra ferge mellom Kleppestø og Bergen av Unique Pyrotechnic, nyttårsaften kl 24.00. Dette vil også markere starten av feiringen av KTV Group sitt 30 års jubileum i 2022.

Vi takker for året som har gått og ønsker alle et hjertelig godt nyttår.

Året 2021

Vi legger nå året 2021 bak oss. Vi kan se tilbake på et år hvor vi har økt portoføljen på

Les mer »