Etterspørsel etter fasadevask

fasadevask-600x498

Det er betydelig aktivitet innen fasadevask.  Siden mars har KTV Group gjenomført en rekke oppdrag på fasadevask.

Totalt har selskapet vasket rundt 150 000 kvadratmeter med fasade til nå i år, og er i sluttfasen på flere store prosjekter, blant annet Toppe Borettslag. Påfølgende periode er det oppstart på vasking av Meca i Åsane – Lønborg Borettslag, Rosenkilde Borettslag og Ulsmåg Borettslag. I tillegg har KTV Group rekordstor etterspørsel og gir ukentlig tilbud på mange nye prosjekter.

– Vi ser at folk er mer opptatt av og holde fasadene rene, og det er en klar tendens i hvordan man tenker vedlikehold. Vi er selvfølgelig glad for denne utviklingen, men registerer at det generelt er mye ad hoc-preg over vedlikehold. Det er kostnadskrevende når slike ting må gjøres på kort varsel fremfor å ha det som en langsiktig strategi. Da unngår man  frostsprengning i murfasader, og maling som blir skadet. Og så ser det selvfølgelig bra ut, sier daglig leder Kennet Nilsen i KTV Group, og legger til:
– Som oftes kommer vi for sent inn med vasking, og noen skrekkeksempler avdekker vi underveis. Men for de som har valgt våre vedlikeholdsavtaler her det ingen ting og frykte.