Godt nytt år

2017 er nå over og vi legger bak oss et meget positivt år. KTV Group har vært og er som veldig mange andre, påvirket av lav aktivitet innen olje gass. Derfor er det ekstra gledelig at vi har lykkes svært godt i andre markeder og avslutter året med et resultat på kr 4 600 000,-. Dette er vi godt fornøyd med.

Flere nye langsiktige vedlikeholdsavtaler på 20 år er signert, noe som skaper forutsigbarhet for våre ansatte, og trygghet for positiv drift.

Våre partnere i Korea og Nigeria har alle klart få inn store kontrakter og avtaler, og vi går svært spennende tider i møte.

Kennet Nilsen, gründer, eier og daglig leder i KTV Group synes det er litt rart å tenke på at alt dette startet i 1992, med han som nyutdannet elektriker og ferdig med militærtjenesten. Med et lån på kr 70 000 til kjøp av bil og høytrykkspyler kom det hele i gang. Uten erfaring fra denne bransjen, eller kontaktnett var det stå på vilje, hardt arbeid og flinke medarbeidere som har fått KTV Group til der de er i dag.

30 års jubileum er allerede under planlegging, der alle ansatte, også de som startet sin karriere i KTV Group og som nå har andre jobber, vil bli invitert.

2018 er vi trygg på skal bli et godt år for KTV Group. Vi har flere spennende utviklingsprosjekter på gang, som for eksempel skal en drone som kan utføre fasadevask, testes i 2018. Også flere nye vedlikeholdsavtaler skal i gang.

Da gjenstår det bare for oss å takke alle kunder, ansatte og leverandører for året som har gått, og vi ønsker alle et riktig godt nytt år.

Search