KTV Group i gang med nytt utviklingsprosjekt

Utvikling har alltid stått sentralt i KTV Group sin historie. I 2020 ble vi klar med ny metode for arbeid i tau, og ny metode for drone som vasker fasader. For 2021 har vi flere nye og spennende prosjekter.

Et av våre nye prosjekter er en helt ny byggemetode. Vi kaller dette Styrobuild. Vi benytter materialet Styrofoam/Isopor av høyeste profesjonelle kvalitet, i kombinasjon med Polyurea. Kombinasjonen og egenskapene gjør at vi kan bygge de mest energibesparende og miljøvennlige boligene på markedet.

Det er naturlig nok noen utfordringer som skal løses, men vi er allerede godt i gang med prosessen, og vi ser at vi kommer til og lykkes.

Litt av årsaken til vi kom opp med dette konseptet, er fordi vi via våre langsiktige vedlikeholdsavtaler ser at bygg i dag har store kostnader med vedlikehold, og utfordringer med slurv og dårlig håndverk utført under bygging. Med denne nye metoden vil hele bygget ha en 100 % tett membran uten å måtte blande inn mange forskjellige byggematerialer.

Forskjellige forskningsmiljøer er allerede involvert i prosjektet, og vi håper å kunne presesentere Styrobuild for markedet innen 2023.

Les mer om våre utviklingsprosjekter her.

Vi ønsker alle et riktig godt nytt år!