KTV Group med enda en ny vedlikeholdsavtale

[ut_united_video url=»https://vimeo.com/127416612″ poster=»http://ktvgroup.no/wp-content/uploads/2016/05/nyhavn135711.jpeg»]

Denne gangen er det Sameiet Nyhavn 16 som har inngått en 5-års vedlikeholdsavtale med KTV Group. I avtalen skal KTV Group sørge for årlige tilstandsrapporter samt holde fasadene rene og pene.

Daglig leder i KTV Group Kennet Nilsen, er svært tilfreds med denne nye avtalen og dette ligger helt i tråd med fokuset på vedlikeholdsavtaler med sameier og borettslag.

Flere og flere begynner å se de store økonomiske fordelene med slike vedlikeholdsavtaler, og KTV Group forventer å signere flere slike avtaler i nærmeste fremtid.

Kennet Nilsen kan også bekrefte at det jobbes med en totalavtale som vil kunne gi sameier og borettslag enorme besparelser på vedlikehold. Bakgrunnen for en ny totalavtale er vårt fokus på utvikling av ny teknologi, som effektiviserer prosessene og hever kvaliteten sier Nilsen. Utviklingen har kostet nærmere 15 millioner kroner og resultatene vil nå komme våre kunder til gode. Totalavtalen forventes å bli lansert til høsten.