Maaseskjæret valgte KTV Group

[ut_united_video url=»https://vimeo.com/158330299″ poster=»http://ktvgroup.no/wp-content/uploads/2016/03/Skjermbilde-2016-03-11-kl.-09.47.32.png»]

Et tydelig vårtegn er oppstart på nye prosjekter, og vi er svært glad for å bli valgt som leverandør til Maaseskjæret uttaler daglig leder i KTV Group Kennet Nilsen.

KTV Group skal vaske takene og påføre ny farge. I tillegg vil takene bli beskyttet med KTV Group Nanocoating. Fasadene skal vaskes og balkongfrontene vil også behandles med KTV Group Nanocoating. Deler av fasaden skal også overflatebehandles.

Jobben er komplisert med tanke på at flere av fasadene vender ut mot sjø, og store deler av jobben skal utføres med TT-fasadeklatrere (tilkomstteknikk).

Bruken av nanoteknologi fra KTV Group fører til at levetiden på takstein forlenges betraktelig, og man unngår groe og misfarging over tid. Et svært viktig poeng ved nanocoatingen er at det gjør bygget til et miljøbygg. KTV Group jobber med en miljøsertifisering av bygg, og dette er bygg nr 2 i Bergen som møter kravene til reduksjon av utslipp til ytre miljø.

Laboratorietester viser at Nanocoatingen fjerner 83 gram NOx pr kvm pr år. For å fjerne 1,7 kg NOx, som er årlig utslipp fra en gjennomsnittlig EU-bil, trenger man da ca 20,5 kvm med nanocoating. Kalkylen: 83 gram x 20,5 kvm = 1.702 gram NOx.

For Maaseskjæret sin del betyr dette: 3000 kvm/20,5 kvm x1,7 kg = 249 kg NOx. Dette betyr altså at nanocoatingen er med på å fjerne NOx fra nærmere 150 biler, hvis lysforholdene og NOx nivå er optimalt.

Nanocoating er en viktig behandling som vi virkelig håper myndighetene legger merke til, da det for tiden er stort fokus på NOx-problematikken, spesielt i Bergen Sentrum. Etter vår mening er dette for eksempel et bedre alternativ enn økte bompengesatser, avslutter Nilsen.