Godt nyttår!

KTV Group har mange spennende prosjekter på gang i 2017, som f.eks vårt droneprosjekt for vask av fasader. Vi forventer å videreutvikle våre tjenester med droner innen fotoinspeksjon, måling, overvåking/kontroll med mer.

Noen av dronene vi ser på nå har blant annet også mulighet til å flytte gjenstander, kutte ledninger osv.

For flere av våre nye langsiktige vedlikeholdsavtaler er daglig rengjøring en del av oppgavene vi gjør, samt matteutleie. Her jobbes det med nye muligheter med roboter som kan holde bygg rene, uten bruk av personell. Vi vet at dette er fremtiden og har stor fokus på videreutvikling av konsepter som gir bedre kvalitet og lavere pris.

Innen takbehandling, hvor vi i dag overflatebehandler, har vi startet å se på muligheten for å tilby en vedlikeholdsavtale der vi bytter til takpanner som gjenvinner solenergi. Vi tror denne teknologien kommer innen 2-5 år, og ønsker være klar til å levere denne tjenesten når tiden er riktig.

KTV Group står også bak utvikling av ERP-systemet BlueTag, hvor sanntidsdata benyttes til alle funksjoner i bedriften. Her har vi kommet langt, og i løpet av 2017 er det klar en helt ny betalingsløsning i regnskapsmodulen som enklest kan sammenlignes med Vips for bedrifter. Prosjektet gjennomføres sammen med Nets. Tanken med BlueTag er også at dette benyttes til å styre roboter ute i felten, samt kontroll på kvalitet og dokumentasjon.

Med andre ord er det mye spennende som skjer, og vi ser frem til et nytt spennende år.

Vi ønsker alle et riktig godt nyttår!