Hvordan gikk det med KTV Group i 2016

Vel, vi legger bak oss nok et godt år med et resultat på ca kr 4 millioner. Arbeidsmiljøet er på sitt aller beste, og vi må tilbake til 2011 for å finne tilsvarende år.

Kundetilfredshetsmålinger viser våre beste resultater de siste 5 årene, og vi har ingen skader eller hendelser. Vi kan helt klart og tydelig si at 2016 gikk veldig bra. De som skal ha æren for dette er de fantastiske personene som jobber for KTV Group, og ikke minst våre leverandører og kunder.

Som så veldig mange andre har vi vært preget av oljenedturen. Vi forutså dette allerede i 2013, og derfor kunne vi gjøre de grep som var nødvendige. En slik omstilling er krevende, men vi har klart det. Ser vi på resultatet så har selskapet nå «uten oljen», et høyere resultat enn når olje og gass bidro med 30 millioner i omsetting. Vi tror at det enda vil ta noe tid før oppturen kommer i oljebransjen, og vi håper stigningen denne gang blir roligere og mer kontrollert. KTV Group er mer klar enn noen gang til igjen levere tjenester på rengjøring, gassmåling, tankvask og CDB cleaning med mer.

Vi må ikke glemme å nevne en stor opptur innen olje og gass, nemlig Korea. Her har vi fått flere gode og store kontrakter, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Vi avslutter året med å se oss litt tilbake. Vi har laget en video hvor vi ser litt av historien til KTV Group, helt fra 1992, da alt startet med en høytrykkspyler. Arbeiderene som var med fra starten av, var grunnsteinen for det vi har bygget opp i disse 25 årene. Vi er veldig takknemlig for deres bidrag på veien.

Da gjenstår det å takke våre kunder, leverandører, ansatte og andre støttespillere for året som har gått, og vi ønsker dere alle God Jul og et riktig Godt Nytt År.

[ut_united_video url=»https://vimeo.com/195801939″ poster=»http://ktvgroup.no/wp-content/uploads/2016/12/poster_vid_kaval.jpg»]