KTV Group får enda en langtidsavtale

[ut_video_vimeo id=”104718280″]

KTV Group har fått i oppdrag å vedlikeholde Sameiet Wollfsgate 12, samt det tilhørende bygget som leies av Bergen Kommune. Oppdraget skal utelukkende utføres med miljøvennlige vaskemidler.

– Vi skal være en virksomhet som viser vei med miljøvennlig vedlikehold, fastslår administrerende direktør Kennet Nilsen i KTV Group. Selskapet får et overordnet ansvar for at Sameiet Wollfsgate 12, som ligger idyllisk til ved Damsgårdssundet i Bergen, skal skinne de neste årene.

Det første året skal både vinduer og fasader vaskes, mens de påfølgende fire årene skal fasadene følges opp årlig med renhold. Sameiet Wollfsgate 12 stod ferdig i 2003 og inneholder 28 leiligheter. KTV Group har de to siste årene fått flere vedlikeholdsavtaler med sameier og borettslag som strekker seg fra fem til 20 år.

– Stadig flere sameier og borettslag ser at forutsigbarhet i vedlikeholdet blir mindre kostbart. Samtidig er det en miljøfaktor at fasader og vinduer er rene. Ingen vil bo i et skitten bygg, sier Nilsen. Han fremhever produktene som brukes, og mener dette er det nærmeste man kommer “økologiske” vaskemidler.

– Vi registrerer at også mange oppdragsgivere er opptatt av miljøaspeket innen rengjøring. Vi benytter bare naturlige vaskemidler, og disse fungerer like godt som de tradisjonelle kjemikaliene, fortsetter Nilsen.

KTV Group er sertifisert av DNV GL (Norske Veritas) i henhold til ISO 9001 Kvalitet, 18001 HMS og 14001 Miljø. Nilsen mener at oppdragivere alltid bør alliere seg med leverandører med miljøsertifiseringen fra Veritas.
– Fordi det gir en trygghet knyttet til miljø, sier han.

Oppdraget i Sameiet Wollfsgate 12 vil påbegynnes relativt raskt.

Search