KTV Group kjøper Protett AS

Det er enighet om at virksomheten Protett AS overdras til KTV Group gjeldene fra slutten av januar 2020. Selskapet utfører jobber og selger løsninger med Polyurea-teknologi. Dette er en type overflatebehandling/membran for beskyttelse av alle typer harde flater som er utsatt for slag, korrosjon, vanngjennomtrengning og hard behandling. Dette brukes blant annet på gulv utvendig/innvendig, tak subsea, oppdrettsnæringen, skip/offshore, bygg og anlegg med mer.

Det medfølger enerett på Vortex™, Granitex™ og Eco Meric™ produkter. Enkelt forklart er dette permanente og vedlikeholdsfrie belegg som tåler store mekaniske og kjemiske påkjenninger. I tillegg er belegget lyd- og varmeisolerende.

KTV Group har brukt produktene selv over tid og vi har sett de unike egenskapene. Alle våre pickup-biler er sprøytet bak i kasse for å gi 100% beskyttelse mot skader og korrosjon. Selv de eldste bilene har ingen slitasje fra hard bruk, maling, kjemikalier og salt på vintervedlikehold. Vi har flere prosjekter hvor vi skal bruke løsningene på fremover.

Les mer om polyurea og produktene på https://ktvgroup.no/polyurea/