KTV Group klar for Nigeria

nigeria_600-600x434

KTV Group har etablert seg i Nigeria. En lokal leverandør til olje og gass-industrien blir en del av den nye virksomheten.

– Vi har en ambisjon om å være en internasjonal aktør. Dette ønsker vi å gjennomføre sammen med lokale partnere i de landene vi satser. Det innebærer at vi minimerer den økonomiske risikoen fordi vi allerede har lokale ressurser som bidrar og som kjenner kulturen, sier administrerende direktør Kennet Nilsen.

KTV Group arbeider med Brasil, Irak og Afrika, og tilfører sine partnerne metoder og teknologi som kan bidra til flere oppdrag.

– Vår lokale partner i Nigeria leverer i dag tjenester innen olje og gass og har 350 arbeidere sysselsatt innen ulike disipliner. Den lokale partneren får med eierskap i KTV Group Nigeria et mer rendyrket konsept og vi skal levere omfattende anbud i landet knyttet til større kontrakter for rengjøring av tanker.

Vi tror at vårt norske utgangspunkt veier positivt fordi vi har flere internasjonale referansekunder innen tankrengjøring. Olje og gass-sektoren er internasjonal og Norge er således en lyttepost og et referansepunkt for svært mange i denne bransjen, sier Nilsen.