KTV Group klar for Oslo

oslo_600-600x529

KTV Group kan med glede meddele at selskapet nå etableres i Oslo. Alle deler av virksomheten skal integreres i KTV Group Oslo, men først skal borettslag og langsiktige vedlikeholdsavtaler prioriteres i hovedstadsregionen.

Administrerende direktør Kennet Nilsen sier behovet for vedlikehold er svært stort i Oslo-regionen med et stort antall borettslag som mangler vedlikehold.

– Vi har nå inngått flere 20 års avtaler med borettslag i Bergen. Dette har gitt borettslagene et moderne uttrykk, bedre bomiljø og høyere priser på leilighetene. Samtidig koster det svært lite når man ser vedlikehold i et langsiktig perspektiv, sier Nilsen.

Totalt fasiliterer KTV Group cirka 370 000 kvadratmeter innenfor vedlikehold i borettslag.

– Dette er solide referansepunkter til borettslag i Oslo. Det er alltid en styrke å kunne vise frem hva man faktisk har utført, sier han. Nilsen sier videre at selv om fokuset først skal rettes inn mot borettslag, skal KTV Group integrere alle deler av virksomheten i Oslo.

– Offshoreoppgaver er det mindre av i Oslo, men det er mange utfordringer knyttet til industri som vi kan være med å konkurrere om, sier Nilsen.