KTV Group med fasadekampanje

fasadevask

Etter månedsvis med massiv nedbør og omfattende grønske på fasader, lanserer KTV Group kampanje på fasadevask.

– I løpet av noen uker kommer de første tegnene på vår. Vi skal sette vårstemning med en prisgaranti til alle som ønsker å få rengjort fasadene. Med prisgaranti skal vi være den absolutt rimeligste leverandøren, sier administrerende direktør Kennet Nilsen. Han håper prisgarantien inspirerer eiere av næringsbygg, sameier og borettslag til å ta initiativ til å få blankpolerte fasader når vårsolen viser seg.

– Fasaden er selve tanngarden, og mye vind og nedbør gir betydelig med grønske på fasadene, som tross alt er førsteinntrykket folk møter, sier Nilsen. KTV Group er den største leverandøren i Hordaland av fasadevask. Stadig flere sameier og borettslag inngår langsiktige avtaler for å sikre årlig vedlikehold av fasadene.

– Med kampanjen håper vi at enda flere for øynene opp for våre vedlikeholdstjenester, sier Nilsen. Han er opptatt av at KTV Group ikke bare skal være kjent for lavest pris.

– Vi får hele tiden tilbakemeldinger om at våre fagfolk leverer kvalitetsarbeid. Vi bruker i tillegg grønne kjemikalier som øker kvaliteten samtidig som miljøet blir ivaretatt. Dessuten ser man resultatene av arbeidet vi utfører nokså umiddelbart, sier den engasjerte bedriftseieren.

Han forsikrer at de som tar kontakt innen kort tid kan vise frem skinnende fasader til 17. mai.