Nå skal Natlandsveien Borettslag vaskes

natland_borettslag-600x600

Natlandsveien Borettslag i Bergen skal “shines opp” og fasader og vinduer skal rengjøres. Oppdraget utføres av KTV Group.

Natlandsveien Borettslag har inngått en langsiktig avtale med KTV Group som dermed får ansvaret for å vedlikeholde borettslaget de neste fem årene. I løpet av høsten skal KTV Group først rengjøre, og deretter inspisere og vaske ved behov de påfølgende fire årene.

– Når vi nå går i gang vasker vi ned alt. Deretter blir det årskontroller hvor vi vasker det som er skittent. I tillegg vil vi hvert år gi en utførlig tilstandsrapport, om hva som eventuelt må utbedres på vedlikehold, sier administrerende direktør Kennet Nilsen i KTV Group. Selskapet har spesialisert seg på langsiktige avtaler med borettslag. Det betyr at borettslagene oppnår langt rimeligere priser og forutsigbarhet i vedlikeholdsarbeidet.

KTV Group er ISO-sertifisert og anvender utelukkende miljøvennlige vaskemidler.

Natlandsveien borettslag er et av de eldste i Bergen og ble oppført i perioden 1957-1959. Det er tilsammen 148 leiligheter i borettslaget. Ifølge styreleder i Natlandsveien borettslag, Rune Steinslid, gjennomgikk høyblokken en såkalt facelift i 1999. Det er ikke foretatt rengjøring av fasadene siden den gang. Høyblokken i borettslaget er også en av de første som ble reist i Bergen.