Suksess i Stavanger

soltun_news2

KTV Group Stavanger, med Frode Hesby som Daglig leder, tegnet denne uken en vedlikeholdsavtale på 5 år med Stavangers største borettslag. Borettslaget består av 523 enheter fordelt på blokker, rekkehus og eneboliger. Avtalen dekker rengjøring av alle blokker, med årlig vasking etter behov.

KTV Group gründer Kennet Nilsen legger ikke skjul på at det er en anerkjennelse å få så store borettslag som Soltun Borettslag til å inngå langsiktige vedlikeholdsavtaler.

Vedlikeholdsavtalene for Bergen, Stavanger og Oslo har nå passert godt over 500 000 m2, og det er tydelig at borettslag rundt om i hele Norge begynner å få opp øynene for disse prisgunstige avtalene, samt behovet for årlig vedlikeholdsvask.

– Grunnen er fordi vi har fokusert på borettslagsmarkedet i en årrekke med våre vedlikeholdsavtaler, og de større borettslagene er ofte opinionsdannere for valgene til andre borettslag. Man lytter til hverandre og utveksler erfaringer, og vi er naturligvis opptatt av gode referanser på jobbene vi utfører. Ved siden av kvalitet, er vi en garantist for planmessig og rimelig vedlikehold, fortsetter Nilsen