Full fart med fasadevask

lerke

KTV Group er i full gang med vedlikeholdsvask av bygg med vedlikeholdsavtaler. 

– Byggeiere får virkelig valuta for pengene. På grunn av den milde vinteren må cirka 60 prosent av alle fasader som ble vasket i 2014 også få seg en overhaling nå i 2015. Vi opplevde noe tilsvarende fra 2013-2014, men i år er det verste året siden 1992 hva gjelder grønske på bygg, sier administrerende direktør Kennet Nilsen.

KTV Group har vedlikeholdsavtaler med en rekke sameier og borettslag. Når det fester seg grønske på fasadene, er KTV Group sin rolle å fjerne smuss og grønske. Kundene betaler ikke mer selv om KTV Group må ta noen ekstrarunder på grunn av mye nedbør.

– Det er fordelen med langsiktige vedlikeholdsavtaler. Vi bærer  risikoen med arbeidsomfang. Kundene betaler den samme årspremien for å ha byggene rene.

Nilsen mener vinterens vær illustrerer at langsiktige vedlikeholdsavtaler er riktig for huseiere.

– Siden oppstarten av denne type avtaler i 2011 ser vi at alle bygg i løpet av en femårsperiode vaskes ned to til tre  ganger. Slike avtaler er garanti for rene og pene bygg. Vi har fått mange tilbakemeldinger fra kunder som er lykkelige over å ha inngått vedlikeholdsavtale med oss. Ellers hadde det blitt fordyrende med all vaskingen, og huseierne hadde hatt bygg med mye grønske.

Vi merker økt etterspørsel i både  Oslo, Bergen og Stavanger for slike avtaler.  Vi har nå ansvaret for mer enn 500 000 kvadratmeter eiendom, og det er vi stolte av, sier Nilsen.