Gjennombrudd i Rogaland

aasedalen_121216_800-600x600

Åsedalen borettslag i Sandnes har inngått en 5-årig vedlikeholdsavtale med KTV Group.

– Dette er et gjennombrudd i Rogaland for vårt konsept omkring langsiktige vedlikeholdsavtaler med sameier og borettslag, sier administrerende direktør Kennet Nilsen i KTV Group. Med avtale på plass i Rogaland er det atskillig enklere å komme i posisjon hos andre nærliggende sameier og borettslag.

– Åsedalen borettslag blir en viktig lyttestasjon for andre sameier og borettslag med tilsvarende behov og utfordringer i denne regionen. Da vi etablerte dette konseptet i Bergen for fire år siden, var det tungt å komme i gang, men når vi først fikk en borettslagskunde på dette vedlikeholdskonseptet har det vokst raskt i bergensregionen. Stadig flere ønsker å inngå langsiktige avtaler med oss,  forklarer Nilsen. KTV Group håper og tror at flere borettslag vil følge Åsedalen. Samtidig arbeider KTV Group med å åpne opp tilsvarende marked i Oslo.

– Bergen har vært en prøvesten, og over fire år har vi vist og dokumentert at dette gir det beste vedlikeholdet og de laveste prisene. Vi kan etterhvert vise fram mange fornøyde kunder som har erfaring med dette, og det er også våre beste ambassadører, sier Nilsen.

Leilighetene i Åsedalen i Sandnes ble oppført i 1990 og oppgradert i 2005.

– Vi skal sørge for at dette borettslaget skinner hvert eneste år vi har denne avtalen. I tillegg skal vi hvert år levere tilstandsrapport til styret som omfatter andre byggtekniske aspekter, sier Nilsen.