Gjennombrudd i Østfold

moss121343_800-600x600

I forrige uke fikk KTV Group et gjennombrudd i Rogaland for sine langsiktige vedlikeholdsavtaler. Nå er det også et gjennombrudd i Østfold etter at et borettslag i Moss signerte en femårs avtale.

– Dette stimulerer oss på en fantastisk måte til å arbeide for å få enda flere deler av landet med. Vi har et vedlikeholdsprogram for sameier og borettslag som ingen i dagens marked kan konkurrere mot, sier administrerende direktør Kennet Nilsen i KTV Group. Det har tatt mange år å bygge opp konseptet, og Nilsen er overbevist om at andre leverandører som vil tilby det samme må forberede seg på å bruke mye ressurser og samtidig tape penger.

– Selve konseptet er enkelt, men det krever logistikk. Det er først nå etter fire år vi begynner å tjene penger på langsiktige vedlikeholdsprogrammer. Det krever et visst volum av kunder og det tar tid, men vi har etterhvert fått betalt for tålmodigheten, sier Nilsen.

Den nye avtalen i Moss er basert på fem år, og innebærer at KTV Group skal ta hånd om fasadene på fem blokker i boligsameiet Røysvegen i Moss. Boligene ble bygget i 2005.

– Dette er et forholdsvis et nytt boligsameie, og det er mer unntaket enn regelen at så moderne sameier setter vedlikehold høyt på prioriteringslisten. Ofte finner forfallet sted når bygningene er fra ti til 30 år gamle. I dette tilfellet får ikke forfallet anledning til å utgjøre noen risiko all den tid dette nå foreligger en femårs plan, sier Nilsen.

Som vanlig skal KTV Group i tillegg til fasadevask inspisere bygningene for tekniske detaljer, som vinduer, takrenner, beslag og om det er aktuelt med overflatebehandling og maling av blokkene.