Ny 5-årig vedlikeholdsavtale

nordnes124430_800-600x600

KTV Group er tildelt oppdraget med vedlikehold og fasadevask på Sameiet Nordnesbakken 5.

Avtalen føyer seg inn i rekken av tilsvarende kontrakter KTV Group har fått det siste året. Administrerende direktør Kennet Nilsen fremhever at det er helt avgjørende at KTV Group får et visst volum på slike oppdrag. Avtalen med Sameiet Nordnesbakken 5 strekker seg over en periode på fem år.

– Vi har rigget opp et system rundt logistikk som er svært krevende, og vår økonomiske oppside ligger i antallet kontrakter. Det er nettopp langsiktighet og volum som gjør vedlikeholdet ekstra rimelig for kundene når man inngår vedlikeholdsavtaler med KTV Group som samarbeidspartner, sier han. Nilsen forklarer videre at Sameiet Nordnesbakken 5 er et forholdsvis eldre bygg som vil bli ivaretatt på en god måte.

– Alle fasader ut mot veien blir vedlikeholdt med vasking årlig. Vedlikeholdsavtalen skal sørge for at fasadene alltid fremstår som rene og pene. Som en del av avtalen skal vi årlig levere tilstandsrapport på utvendige fasader der vi også ser på andre bygningstekniske detaljer, som vinduer, beslag, takrenner og overflatebehandling, sier Nilsen.

KTV Group har operert innen vedlikehold i 23 år, men det var først for fire år siden virksomheten konseptuerte langsiktige avtaler som skal gi langt lavere vedlikeholdspriser, og også forutsigbarhet for sameier, borettslag og eiendomsinvestorer.

KTV Group er sertifisert av Veritas i henhold til ISO 9001 Kvalitet, OHSAS 18001 HMS og ISO 14001 Miljø.