Sameiet Kalfarhagen inngår vedlikeholdsavtale Nanocoating.

[ut_united_video url=»https://vimeo.com/130468840″ poster=»http://ktvgroup.no/wp-content/uploads/2015/07/kalfarhagen.png»]

Det er svært gledelig og melde at et av de mest eksklusive boligene i Bergen Sameiet Kalfarhagen inngår vedlikeholdsavtale på Nanocoating. Avtalen går over 5 år med opsjon på 5 nye år.

Nanocoating er en ny vedlikeholdsavtale fra KTV Group og er et resultat av mange år med testing og utprøving av produkter. Kalfarhagen var også test kunde under utprøving, og har over tid sett resultat før de nå bestemte og behandle hele bygget. Vedlikeholdsavtalen går over 5 + 5 år der KTV Group har ansvar for utvendige fasader alltid fremstår ren og pen. Med bruk av Nanocoating, vil vi kunne klare dette uten bruk av høytrykksspyling, og dermed unngår man unødvendig slitasje på malte overflater.

Nanocoating er svært miljøvennlig og reduserer NOX (CO2). Dette bygget alene vil reduserer utslipp tilsvarende 48 biler. Og Bergen som fra før sliter med dårlig luft kvalitet, skal være svært glad for kunder som velger Nanocoating.