Vedlikeholdsavtale med Toppe borettslag

[ut_video_vimeo id=»109220065″]

I flere år har KTV Group gjort vedlikehold for Toppe borettslag. Nå har borettslaget gitt KTV Group en eksklusiv femårsavtale innen fasadevask og vedlikehold.

Borettslaget sto ferdig i 1972/73 og er fortsatt et av de største borettslagene i landet mer enn 40 år senere. Administrerende direktør Kennet Nilsen er fornøyd med at borettslaget etter en helhetsvurdering valgte KTV Group som fast leverandør i tiden fremover. De 521 leilighetene er fordelt på høyblokker og lavblokker. Samtlige fasader skal rengjøres og følges opp med tilsvarende vedlikehold de neste fem årene.

– I forbindelse med årlige inspeksjoner får borettslaget også dokumentert tilstanden på fasader og andre ytre konstruksjoner. Dette bidrar til å gi forutsigbarhet i oppgaver knyttet til vedlikehold, sier Nilsen.

KTV Group-sjefen legger ikke skjul på at det er en anerkjennelse å få så store borettslag som Toppe også til å inngå langsiktige vedlikeholdsavtaler.

– Fordi vi har fokusert på borettslagsmarkedet i en årrekke med våre vedlikeholdsavtaler, og de større borettslagene er ofte opinionsdannere for valgene til andre borettslag. Man lytter til hverandre og utveksler erfaringer, og vi er naturligvis opptatt av gode referanser på jobbene vi utfører. Ved siden av kvalitet, er vi en garantist for planmessig og rimelig vedlikehold,  fortsetter Nilsen.